Briose cu cirese

de epurasha2bb in Prajituri, 23 Iul 2010 | 5967 vizualizari

 

simple

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  •  5 linguri faina,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 praf de sare,
  •  1 praf de copt,
  •  30 g unt,
  •  cateva picaturi esenta de vanilie,
  •  cirese din dulceata sau cirese de cocktail fara samburi.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese:

Se face o compozitie pufoasa ca de pandispan din galbenusurile frecate cu zahar, albusurile batute spuma tare cu un parf de sare si faina amestecata cu praful de copt, apoi se adauga si esenta de vanilie.

Compozitia se toarna in tava cu forma de briose unse putin cu unt si se coc in cuptorul preincins.

Apoi se presara si ciresele si se da iar la copt.

Sunt gata cand au crescut mult si s-au rumenit putin deasupra.

Se scot cu grija si se pudreaza cu zahar pudra sau se taie felii ca un mini chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de unt